| Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*luly* Boriš se za svoja prava
Broj komentara : 583 Age : 33 Registration date : 2007-08-14
| Naslov komentara: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Wed Aug 15, 2007 2:29 pm | |
|
| |
Ada96cg Extreme Rebelde
Broj komentara : 1553 Localisation : STOLICA..#ne brinite se samo sam se ukocila# Registration date : 2007-06-10
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Wed Aug 15, 2007 2:30 pm | |
| Mnogo puta. sa uciteljima,drugovima!
Spasavala sam kao Marizza! Da se pohwALIM! HEHE ALI NEMAM KAO PARIZZA PABLITA | |
|
| |
*luly* Boriš se za svoja prava
Broj komentara : 583 Age : 33 Registration date : 2007-08-14
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Wed Aug 15, 2007 2:31 pm | |
| - Marizza (citat):
- Mnogo puta.
sa uciteljima,drugovima!
Spasavala sam kao Marizza! Da se pohwALIM! HEHE ALI NEMAM KAO PARIZZA PABLITA E da...samo mi Benja nedostaje | |
|
| |
*Cami* Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 1288 Age : 31 Localisation : Na koncertu Erreway-a(kao pocasni gost,naravno) Registration date : 2007-08-05
| |
| |
Benja's girlfriend Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 822 Age : 32 Localisation : pod tushem s Benjom... #Ne ometaj nas!# Registration date : 2007-06-20
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Thu Aug 16, 2007 2:10 am | |
| hmmm... Uwek sam se borila za odeljenje, i ako nisam bila predsednik, bila sam glawna! Suprostawljala sam se nastawnicima kad bi muchili nekog od nas! Zato je bilo i nastawnika koji me cene, a i mrze! Lagala sam bezbroj puta razrednog da bi nam swima oprawdao chasowe! Chesto se suprostawljam mami... Najwetja kazna za mene je da mi oduzme delowe od compa, pa ne mogu na net... Ali ja uwek nadjem nachin pa se notju konektujem! Imam rezerwnog misha, tastaturu...itd da ne duzim! Shwatate wetj! | |
|
| |
*cAtO* Postaješ buntovnik!
Broj komentara : 101 Age : 30 Registration date : 2007-09-19
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Thu Sep 20, 2007 7:43 pm | |
| ja ne izigravam buntovnika...ja jesam buntovnik i ponosim se time... borim se za pravdu,jer najvise na svetu mrzim nepravdu... imam nekoliko ukora zbog sve moje "ludosti" koju primenjujem u skoli... mama i tata dobro znaju kakva sam ja,pa su se i navikli da im se suprostavljam... uvek kad sam u nekoj frci ja razmisljam: "sta bi sada marizza uradila na mom mestu?" i tako se i izvucem... a i imam neke "idejice" (extra) da se izvucem iz problema... | |
|
| |
Emina Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 602 Age : 31 Localisation : erreway.9forum.info Registration date : 2007-09-27
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Thu Sep 27, 2007 4:24 pm | |
| hihi... Ja sam buntovnik, i ponosim se tim. Kao što M@kizz@ kaže, NE VOLIM NEPRAVDU, BORIM SE ZA PRAVDU. Najčešće se suprostavljam nastavnicima (najviše Engleskog), nekad i učenicima koji me živciraju,,, a,,, budući da su mi roditelji "starudije",,, s njima nije lako živit... Ali,,, Ja sam buntovnik; SVE SE MOŽE KAD SE HOĆE!!!
hihihiihihihhi... | |
|
| |
*cAtO* Postaješ buntovnik!
Broj komentara : 101 Age : 30 Registration date : 2007-09-19
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Sat Oct 13, 2007 9:27 pm | |
| LA REBELDIA PARA SIEMPRE!!! ja kad bolje razmislim nikad ne bi da odrastem... zauvek bih htela da ostanem u ovom dobu buntovnosti... gde se sve moze kad se hoce...!!! ja se zaista ponosim svojom buntovnoscu... | |
|
| |
Marizza Pia Ideš na probe sa Erreway-om!
Broj komentara : 165 Registration date : 2007-06-20
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? Sat Nov 24, 2007 12:30 am | |
| Evo bas danas sam bila buntovna...Tj. cela skola je bila,ali naravno pod vodjstvom mog odeljenja jer mi smo uvek buntovni!Bojkotovali smo nastavu i izborili se da nam budu skraceni casovi!Na kraju su se svi vratili na casove,ali mi nismo nego cemo tek u ponedeljak kad nam skrate casove,hehe... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Da li ste nekad izigravali buntovnika i kako? | |
| |
|
| |
|