| Jazmin Becar Varela | |
|
+6Marizza Rojas Marizza_17 Marizza Pia Ada96cg milichica_91_art Dulce_rebelde 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dulce_rebelde Postaješ buntovnik!
Broj komentara : 145 Age : 32 Registration date : 2007-07-06
| Naslov komentara: Jazmin Becar Varela Sun Jul 08, 2007 1:06 am | |
| Luji je izuzetno jaka osoba sto mi se uzasno svidja kod nje. I ja sam dosta jaka osoba, ali opet, nju retko koja zenska osoba moze da premasi. Ne svidja mi se sto je ne poverljiva prema nekima, a prema drugima je , sa drugi strane previse otvorena pa ispadne naivna.
A evo i kako su nju okarakterisali na istom blogu: Lujan – Lujan je atleticarka koja je odrasla u sirotistu. Stipendiju joj placa misteriozni, anonimni tutor.Njena najbolja prijateljica je Marizza s kojom se od pocetka odlicno slaze je su obje temperamentne i pretjerano nepristojne. Neko vrijeme je bila pod pritiskom “savrsenog” Blasa, zbog cega je pocela istrazivarti njegovu proslost. Ne samo da je otkrila da je on njen misteriozni tutor, vec i neka vrsta licnog cuvara koji se brine o njoj joj od djetinjstva.Pocinje postovati njegove brigu o njoj I opravdava njegovo grubo ponasanje. Njihovo zajednicko vrijeme nece trajati dugo. Prekinut ce ga Blasova iznenadna smrt nakon saobracajne n Jazmín Beccar Varela.
Evo i jednog njenog intervjua: Nombre: del personaje Lujan Linares Apodo: jaz, jashu Peso no tengo idea, subo y bajo todo el tiempo Cumpleaños: 28/04/86 Signo: tauro Novio no por ahora Hobbie: de todo, boludear, hablar, mirar tele, comer y estar al aire libre tomando sol Virtud: y creo que saber escuchar, tal ves no dar consejos pero escuchar, ser alegre, aunque si me limas te conetsto muy mal... Defecto :contestar mal, ser muy frontal, impaciente Un chiste :que te hizo reir pufff tantos... angie (feli) y diego (guido) me hacen reir todo el tiempo con chistes momentaneos... Pelicula favorita :I´m sam/ Yo soy Sam Actor favorito: nose... Hugh Grant Actriz favorita: Jennifer Aniston Un libro harry potter 1,2,3,4 no lei mucho... ¿Viviras en otro pais?: mmm nose... me gusta mucho argentina y donde vivo yo... creo que no dejaria nunca este pais... Un sueño: visitar a mi hermana... que la argentina salga del pozo (uyy que sueño), poder cumplir con mi camino y nose... poder devolverle a mis viejos todo lo que me enseñaron demostrandoselo con hechos Una pesadilla: uyyy... mica cantando!!! naaa nose... ni idea Un cantante: Ricardo Srjona, Diego Torres... Deporte: hockey!!! ¿Sos rebelde?: yyy en cierta forma es lindo ser un poco rebelde... sii... hago cosas que no tendria que hacer... Amor imposible: él sabe Un deseo: poder seguir creciendo como persona Tu primer beso: con mi ex novio en 7° ¿Loca o tranqui ?:jazmin... tranqui cuando tiene que estar tranquila y loca apenas puede Tu mayor enemigo: el miedo... la inseguridad Crees en Dios: mucho Te asusta el sexo: no para nada!... creo que si es con amor o queriendo es lo mas lindo que puede haber Que aconsejas a los jovenes :que sigan sus ideales, que respeten a sus padres que al fin y al cabo saben lo que hacen, que nunca se rindan por nada del mundo!, siempre busquen la felicidad y VIVAN LA VIDA!! ¿Estudias o copias?:jajajaja yyy alguna ayudita hay que tener no Sos vaga: noo... nada... soy muy hiperquinetica La canción favorita del CD de Señales: será porque te quiero y mi vida La coreografía favorita en el Gran Rex: bonita de mas me encanta el cuadro, me divierto muchisimo! Tu comida favorita: pollo... y papas de cualquier forma! Tu restaurante favorito: mc donald´s La escusa perfecta :jajaja... sorry estoy de novia... La mentira mas piadosa: tengo que estudiar...! esrece. | |
|
| |
milichica_91_art Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 729 Age : 33 Localisation : With Ian Somerhalder on an island Registration date : 2007-12-06
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sun Dec 09, 2007 4:41 am | |
| | |
|
| |
Ada96cg Extreme Rebelde
Broj komentara : 1553 Localisation : STOLICA..#ne brinite se samo sam se ukocila# Registration date : 2007-06-10
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sun Dec 09, 2007 12:24 pm | |
| Ona mi je pored clanova Erreway-a njabolja! | |
|
| |
Marizza Pia Ideš na probe sa Erreway-om!
Broj komentara : 165 Registration date : 2007-06-20
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sun Dec 09, 2007 1:49 pm | |
| I ja je mnogo gotivim,skroz je super lik! | |
|
| |
Broj komentara : 729 Age : 33 Localisation : With Ian Somerhalder on an island Registration date : 2007-12-06
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sun Dec 09, 2007 2:06 pm | |
| | |
|
| |
Marizza_17 I postala si EXTREME REBELDE
Broj komentara : 274 Registration date : 2007-12-07
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sun Dec 09, 2007 4:00 pm | |
| Gotivna je | |
|
| |
| |
| |
Ada96cg Extreme Rebelde
Broj komentara : 1553 Localisation : STOLICA..#ne brinite se samo sam se ukocila# Registration date : 2007-06-10
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sun Dec 09, 2007 4:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sun Dec 09, 2007 4:59 pm | |
| | |
|
| |
Marizza Rojas Postaješ buntovnik!
Broj komentara : 141 Age : 30 Registration date : 2007-12-11
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Tue Dec 11, 2007 7:03 pm | |
| Ja je obozavam! Ne znam zasto, sve imam osecaj kao da je poznajem (verovatno poznajem nekoga ko strasno lici na nju)! P.S. Sto se tice pincete, ne znam sta da kazem. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Wed Dec 12, 2007 9:35 pm | |
| pa mozda da joj kupimo jednu i poshaljemo... A ona ce mozda pitati :" A shta je owo???" | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Wed Dec 12, 2007 11:20 pm | |
| E to je moja seka, uvijek duhovita | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Thu Dec 13, 2007 12:25 am | |
| xexe...pa nego?? To nam je u krwi... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Thu Dec 13, 2007 12:30 am | |
| Da naravno | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Thu Dec 13, 2007 12:31 am | |
| nego shta!!!!! Joj kakwa li nam je majka samo??? | |
|
| |
Emina Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 602 Age : 31 Localisation : erreway.9forum.info Registration date : 2007-09-27
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Thu Dec 13, 2007 4:08 pm | |
| Hmm... Za razliku od vas, ja ne gotivim Lujan, Jasmin ne znam. Ne mogu da vjerujem da je uvijek birala pogrešne korake (Javier, Protiv Pabla, ...), i da je uvijek nešto izvodila s Marcosom... Glumila je snažnu, a to joj nije trebalo. Ide mi na živce. | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Thu Dec 13, 2007 4:33 pm | |
| pa postoje mnogi ljudi poput nje .... koji glume da su snazni a u stwari weoma emotiwni... | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sat Dec 15, 2007 1:57 am | |
| Meni je zbog te svoje snage posebno gotivna | |
|
| |
Benja's girlfriend Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 822 Age : 32 Localisation : pod tushem s Benjom... #Ne ometaj nas!# Registration date : 2007-06-20
| |
| |
Marizzita Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 1443 Registration date : 2007-06-17
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Thu Dec 20, 2007 12:21 pm | |
| Meni je ona OK. Umela je da me iznervira ponekda ali dobro... OK je! | |
|
| |
Marizza Pia Ideš na probe sa Erreway-om!
Broj komentara : 165 Registration date : 2007-06-20
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Fri Dec 21, 2007 12:28 am | |
| - Marizzita (citat):
- Meni je ona OK.
Umela je da me iznervira ponekda ali dobro... OK je! | |
|
| |
Benja's girlfriend Upoznala si jednog buntovnika
Broj komentara : 822 Age : 32 Localisation : pod tushem s Benjom... #Ne ometaj nas!# Registration date : 2007-06-20
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Fri Dec 21, 2007 2:59 am | |
| pa dobro...i mene, ali swe u swemu je ok! | |
|
| |
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Fri Dec 21, 2007 4:19 pm | |
| slazem se! | |
|
| |
Marizza Rojas Postaješ buntovnik!
Broj komentara : 141 Age : 30 Registration date : 2007-12-11
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Sat Dec 22, 2007 1:03 am | |
| Ma, svi su oni mene nervirali makar malo, ali ih ja sve jaaako volim! Devojke volim k'o rodjene sestre, momke k'o bracu (sem Benju, njega volim drugacije)... | |
|
| |
Ada96cg Extreme Rebelde
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela Mon Dec 31, 2007 12:44 pm | |
| Hahahha..MArizza Rojash kako to drugachije..aaa Je li isto kao shto mi osetjamO??aa hehehe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Jazmin Becar Varela | |
| |
|
| |
| Jazmin Becar Varela | |
|